پلی ژل ناخن به عنوان یک صنعت تازه وارد در طراحی ناخن معرفی می شود. این شیوه طراحی با کاشت پودری تفاوت قابل توجهی دارد. پلی ژل به عنوان یک ترکیب میانه بین ناخن های ژله ای و ناخن های پودری عمل می کند. در واقع هر دو سبک تزیین و طراحی ناخن در کاشت ناخن پلی ژل با هم ترکیب می شود اما عوارض و آثار مخرب آن ها حذف می گردد. برای سفارش و خرید لوازم کاشت ناخن و انواع محصولات در برند های متنوع به سایت فروشگاه اینترنتی هایپرنیل مراجعه کنید شما هم بصورت حضوری و هم آنلاین میتوانید سفارش خود را ثبت کنید.
مزایا و معایب کاشت پودری
ناخن های پودری از طول عمر قابل توجهی برخوردار هستند و می توانند حدود ۴ هفته دوام بیاورند به جز لمینت ناخن که تا 3هفته دوام دارد. اما متاسفانه این شیوه کار با اثرات تخریبی بسیاری بر روی ناخن همراه است. زمانی که قصد دارید ناخن های پودری را بردارید، این مسئله نیاز به اختصاص زمان بیشتری دارد. ضمن اینکه شما باید ناخن های خود را به استون آغشته کنید و ناخن های شما صاف شوند. این موضوع باعث تخریب و شکننده شدن ناخن ها می شود، صاف کردن ناخن ها نیز می تواند باعث تضعیف آن ها شود.
مزایای پلی ژل
- مدت زمان لازم برای سوهان کشی در کاشت پلی ژل کمتر است. چون ناخن کار با دقت بسیاری موارد گذاری کاشت را انجام میدهد.
- انعطاف به وجود آمده بعد از کاشت پلی ژل نسبت به دیگر کاشت ناخن ها بیشتر بوده و همین مسئله باعث میشود ناخن ها مقاوم تر شوند و دیرتر بشکنند.
- در کاشت پلی ژل از لیکوئید استفاده نمیشود و همین مسئله مهمترین تفاوت پلی ژل با کاشت پودری را آشکار می کند. لیکویید بوی تندی به همراه دارد و می تواند برای بسیاری از افراد آزار دهنده و ناخوشایند باشد.
- خوشبختانه مواد به کار رفته در کاشت پلی ژل، حساسیتی به همراه ندارند و همین مسئله باعث میشود تمام افراد از آن بهره مند شوند.
- چنین کاشتی در بیشتر موارد به عنوان کاور مناسب برای ناخن نام برده می شود.
- انجام کاشت پلی ژل در زمان کمتری انجام میشود. چون نیاز به سوهان کشی بسیار کمی دارد. این موضوع تفاوت پلی ژل با کاشت پودری را از نظر زیرسازی نشان می دهد.
- طراحی ناخن پلی ژل نسبت به کاشت پودری بسیار سبک تر است.
- زمانی که تصمیم به حذف و ریموو ناخن های پلی ژل می گیریم، به جای خیس کردن پلی ژل ها از سایش استفاده می کنیم و پولیش ناخن را می توانیم حفظ کنیم.
لوازم مورد نیاز برای کاشت پلی ژل
- ضد قارچ؛
- پرایمر ژل؛
- پلی ژل؛
- محلول کلینزر؛
- محلول لیکویید پلی ژل؛
- دستگاه یووی یا ال ای دی؛
- بافر؛
- سوهان؛
- فرچه ناخن؛
- تیپ یا فرمر کاشت ناخن.
در کاشت پلی ژل ناخن در ابتدا مانیکور ناخنها را انجام میدهند و سپس کوتیکول ها را با استفاده از عقب زن و نیپر اصلاح میکنند. در مرحله بعدی نوبت به تیپ گذاری میرسد؛ در این گام تیپ یا فرمرها را روی ناخن قرار میگیرند؛ سپس ناخنکار ضد قارچ میزند و اجازه میدهد که خشک شود.
در مرحله بعد با یک لایه پرایمر ژل سطح ناخنها پوشش داده میشود؛ با لبه صاف قلم مخصوص کاشت، مقدار مناسب از پلی ژل را برمیدارند و روی سطح ناخن میزنند. سپس قلم را به محلول کلینزر آغشته کرده و ژل را روی سطح ناخن پخش میکنند. این کار تا زمانی که ناخنها فرم بگیرد، ادامه پیدا خواهد کرد.
فروشگاه لوازم کاشت ناخن برای شما کار آموزان و سالن داران در این حرفه این امکان را فراهم کرده است که خرید شما با چک و یا پرداخت بصورت قسطی صورت گیرد برای شما عزیزانی که میخواهید از این روش پرداختی خرید خود را انجام بدهید به فروشگاه هایپرنیل بصورت حضوری مراجعه کنید.
امکان استفاده از نیکوتین پلی ژل بهجای محلول کلنیزر وجود دارد. در مرحله بعدی ناخنها را درون دستگاه یووی و ال ای دی قرار میدهند تا خشک شود؛ سپس با استفاده از پد کلینزر ناهمواری های سطح ناخن رفع میشود.
در مرحله بعد، با استفاده از بافر ۱۸۰ سطح ناخن را صاف می کنند و ناهمواری های آن را میگیرند؛ سپس با استفاده از سوهان فرم نهایی ناخن ایجاد میشود. در این بخش با استفاده از فرچه مواد اضافی را از روی ناخن پاک میکنند. در نهایت یک لایه تاپ ژل روی ناخن میزنند و ناخن را درون دستگاه یووی ال ای دی قرار میدهند تا مواد خشک شود. توجه داشته باشید که پیش از مرحله مواد گذاری برای از بین بردن چربی سطح ناخن و ایجاد خط و خش لازم به انجام بافرکشی است.
چنانچه از فرمر استفاده شود باید قبل از نصب آن سطح ناخن را بافر بکشند؛ در صورتی که از تیپ استفاده کنند پس از قرار دادن تیپ بافر را روی ناخن میکشند. این امکان برای ناخنکار وجود دارد که قبل از زدن تاپ ژل روی ناخن لاک ژل بزند و دیزاین های لازم را انجام دهد.
روش انجام کاشت پلی ژل با قالب
در این نوع کاشت در ابتدا لازم است مانیکور انجام شده و زیرسازی ناخن نیز انجام شود. سپس فرایند بافرکشی را انجام میدهند و برای از بین بردن سطح چربی روی ناخن از ضد قارچ کاشت ناخن استفاده میکنند و اجازه میدهند مواد خشک شود. سپس قالب مناسب با سایز صدف ناخن انتخاب میشود.
توجه داشته باشید که قالب انتخاب شده لازم است هم سایز با ناخن بوده و کوچکتر یا بزرگتر نباشد. در مرحله بعد با قلم مخصوص کاشت پلی ژل مقدار مناسب از مواد را روی قالب قرار میدهند و با استفاده از کلینزر یا محلول لیکوئید پلی ژل آن را روی قالب پخش میکنند.
سپس یک لایه پرایمر ژل روی سطح ناخن زده میشود؛ سپس قالب را روی آن میگذارند و با کمی فشار مواد را به صورت یکدست روی سطح ناخن پخش میکنند. سپس مواد اضافی بیرون زده از قالب را پاک خواهند کرد.
در گام بعدی دست را در درون دستگاه یووی ال ای دی قرار می دهند و صبر میکنند تا مواد خشک شود. سپس به آرامی قالب را از ناخن جدا میکنند. در مرحله بعد با استفاده از پد کلینزر نوچی ژل را میگیرند؛ کناره ها و لبه ناخن را سوهان دستی میکشند و فرم نهایی دلخواه را ایجاد میکنند. و در آخر به سلیقه مشتری لاک ژل و بعد تاپ کت را میزنند. در انتها برای ماساژ دادن انگشتان از روغن کوتیکول استفاده میکنند.