امروزه رسیدگی به ناخن ها یکی از مهم ترین مسائل مورد نظر خانم ها است. خانم های زیادی با روش های جدید زیباسازی ناخن، سعی در افزایش زیبایی ظاهری خود دارند. میزان بالای تقاضا برای انجام کاشت، ژلیش و لمینت ناخن موجب شده است که افرادی زیادی به ناخن کاری و کسب درآمد از این روش روی بیاورند. خرید وسایل کاشت ناخن در فروشگاه هایپرنیل که تمامی برند های بروز دنیا را برای شما علاقه مندان در این حرفه فراهم کرده است شما با هم بصورت حضوری هم آنلاین محصولات خود را خریداری کنید. اگر شما هم جزء افرادی هستید که دوست دارید از طریق این کار کسب درآمد کنید، خواندن این مقاله میتواند برای تان مفید باشد. در این مقاله، به بررسی دو روش کاشت ناخن و ژلیش ناخن و تفاوت میان آنها خواهیم پرداخت.
تفاوت ژلیش و کاشت ناخن چیست؟
قیمت لوازم کاشت ناخن این روزا که با قیمت دلار تغییر پیدا میکند، فروشگاه هایپرنیل به شما علاقه مندان و کارآموزان این امکان را فراهم کرده است که بصورت چکی محصولات خود را خریداری کنید تا راحت وارد بازار کار شوید. بگذارید ابتدا با یک مقایسه ساده، تفاوت میان ژلیش و کاشت ناخن را برای شما شرح دهیم. برای کاشت ناخن، ناخن کار از مواد پلاستیکی و پودر های فشرده برای بلند و ضخیم کردن ناخن های کاشت شده استفاده میکند. طبیعی است که در این روش، از مواد بیشتری برای کاشت استفاده خواهد شد. اما در ناخن ژلیش، ناخن کار، کار خود را تنها با استفاده از لاک معمولی انجام میدهد و با اضافه کردن ماده ژل، به این کار استحکام میبخشد. در واقع ژلیش همان لاک زدن روی ناخن طبیعی است. دومین فرق ژلیش با کاشت ناخن در هزینه انجام هر کدام از آنها است. به طوری که هزینه لازم برای انجام ژلیش، کمتر از هزینه لازم برای کاشت ناخن خواهد بود. ظاهر، دوام و انعطاف پذیری ژلیش،
چه تفاوت های با کاشت ناخن دارد؟
همان طور که در قسمت قبلی گفته شد، ژلیش لاک مقاومی است که روی ناخن طبیعی زده میشود. برای دوام بیشتر این لاک، حتما باید از لامپ های LED یا اشعه فرابنفش برای خشک و محکم شدن کار استفاده کرد. ژلیش ناخن، عمدتا برای افرادی مورد استفاده قرار میگیرد که ناخن های بلند و زیبا دارند و تنها میخواهند زیبایی ناخن هایشان را با یک طراحی و مدل ژلیش ناخن طبیعی دو چندان کنند. افرادی که ناخن های کوتاه و ظریف دارند و علاقمند به داشتن ناخن های مستحکم و بلند هستند، میتوانند از کاشت ناخن برای زیباسازی ناخن های خود استفاده کنند.
روش پاک کردن کاشت ناخن
چنان چه در حرفه کاشت ناخن مشغول به کار شوید، به احتمال زیاد با مشتریانی مواجه خواهید شد که از کاشت ناخن خود پشیمان شده اند و به دنبال راهی برای پاک کردن یا ریموو کردن آن هستند. اما چگونه میتوان ناخن های کاشت شده را ریموو کرد؟ برای انجام این کار، روش های مختلفی وجود دارد. در روش اول، شما باید ناخن ها را تا حد ممکن کوتاه کرده و در یک ظرف آب بخیسانید. سپس باید ناخن را در یک ظرف استون یا لاک پاک کن فرو ببرید. این کار را تا شل شدن کامل کاشت ناخن ادامه دهید. پس از آن که ناخن های کاشت شده به اندازه کافی شل شدند، شما میتوانید آن ها را با استفاده از یک چوب پرتقال جدا کنید.
در روش دوم، باز هم لازم است برای راحت تر خارج شدن کاشت ناخن، ناخن تا حد ممکن در استون بخیسانید. به این منظور، پنبه های آغشته به استون را روی انگشت خود قرار داده و دور انگشتان را با کمک فویل آلومینیومی بپوشانید. پس از گذشت سی دقیقه، میتوانید انگشت ها را از فویل آلومینیومی خارج کرده و کاشت ناخن را ریمو کنید. شستن دست ها و استفاده از روغن زیتون یا کرم های مرطوب کننده برای مرطوب کردن ناخن ها در هر دو روش الزامی است.
نحوه انجام کاشت ناخن
در قسمت های قبلی کمی در رابطه با نحوه کاشت ناخن به شما توضیح دادیم. اگر بخواهیم بیشتر در رابطه با نحوه انجام کاشت ناخن با شما صحبت کنیم، باید بگوییم که کاشت انواع مختلفی دارد و به شکل های متفاوتی انجام میشود. انواع کاشت ناخن شامل موارد ریز هستند:
- کاشت ناخن قالبی
- کاشت ناخن پودری
- کاشت ناخن ژلهای
- کاشت ناخن به روش میکس
- کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی
- کاشت ناخن دیپینگ
- کاشت ناخن با فرمر
- کاشت ناخن به روش گریم
- کاشت ناخن سیلک
- کاشت ناخن بیبی بومر یا هایلایت
- کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری
- کاشت ناخن ماربل
- کاشت ناخن کروم
تفاوت میان انواع کاشت ناخن را میتوان در رنگ ناخن کاشت، مواد مورد استفاده و روش کاشت دانست. آموزشگاه های مختلفی وجود دارند که انواع کاشت ناخن را به صورت حرفه ای به شما آموزش خواهند داد و با برگزاری کلاس های به شما کمک میکنند تا درآمد زایی از این روش ها را بیاموزید.
مزایا و مضرات کاشت ناخن
همانند هر کار زیبایی دیگری، کاشت ناخن مزایا و معایب دارد. از جمله مزایای انجام این کار میتوان به کمک به زیباسازی ناخن ها اشاره کرد. همچنین اگر عادت بد جویدن ناخن را دارید، با انجام کاشت مجبور به ترک آن خواهید شد. برای جلوگیری از چنین عوارضی بهتر است از کاشت ناخن به مدت طولانی خودداری کرد. معایب کاشت ناخن شامل موارد زیر هستند:
- پس از کاشت ناخن، اکسیژن رسانی به بافت ناخن کمتر انجام خواهد شد و همین مسئله میتواند به کدر شدن ناخن طبیعی و کاهش رشد آن منجر شود.
- تغییرات شکل ناخن و از بین رفتن ریشه ناخن از دیگر عوارض انجام این کار هستند.
- در موارد دیگر، کاشت ناخن میتواند به ایجاد بیماری های ویروسی، عفونت های قارچی یا حساسیت حاد پوستی منجر شود.
- التهاب ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر از دیگر معایب انجام کاشت ناخن هستند.
- پس از انجام پی در پی کاشت روی ناخن ها، ناخن های فرد نازک میشوند.
.
حکم شرعی کاشت ناخن
برای آگاهی از حکم کاشت ناخن بهتر است به نظر مجتهدان و صاحب نظران مراجعه کنید. به طور کلی، اکثر فقها بر این باور هستند که کاشت ناخن به لحاظ شرعی مشکلی ندارد؛ اما اگر زینت محسوب شود، باید دست ها را از دید نا محرم مخفی کنید. البته به دلیل این که مواد کاشت مانع از رسیدن آب به ناخن ها میشوند، نماز و وضو با وجود این مواد باطل است. برای نماز خواندن باید در اسرع وقت، ناخن های کاشت شده ریمو شوند.
جمع بندی
این مقاله برای آشنایی کلی شما با فروش وسایل کاشت ناخن و پاسخ به پرسش کاشت ناخن چیست و چه تفاوت های با ژلیش دارد نوشته شده است و نمیتواند به شما کمک کند تا کار ناخن کاری را انجام دهید. برای انجام کاشت ناخن به صورت حرفه ای، شما میتوانید با پرداخت هزینه آموزش کاشت ناخن در دوره ها و کلاس های آموزشی شرکت کنید. مسلما آموزش حرفهای در این زمینه به شما کمک خواهد کرد تا به یک ناخن کار حرفهای تبدیل شوید و از این روش درآمد زایی خوبی داشته باشید. از آن جایی که کاشت ناخن، کاری حساس بوده و انجام غیر حرفه ای آن میتواند به مشتری آسیب برساند، توصیه میکنیم کار خود را پس از انجام چند نمونه کاشت ناخن تحت نظر مربی آغاز کنید.