کلمه اکستنشن در کارِ ما خانم ها یعنی گسترش و افزایش دادن که بیشتر برای ناخن و مو استفاده میشه. اما کلمه ایی رو که اکثرا در این زمینه استفاده میکنند، کلمه ی کاشت ناخن هست که خیلی درست نیست چون کاشت یعنی ناخنی از اول نبوده و ما اون رو به وجود میاوریم ولی اکستنشن، اضافه کردن به قد قبلی ناخن طبیعی هست. اکستنشن ناخن در زیباتر کردن دست های شما تاثیر خیلی مثبتی دارد.
فروشگاه هایپرنیل بهترین بستر برای خرید لوازم کاشت ناخن است. کسانی تازه وارد این حرفه شده اند یا سالن داران میتوانند از طریق سایت هایپرنیل و یا بصورت حضوری محصولات خود را خریداری کنند. تمامی لوازم کاشت ناخن در برند های معتبر و بروز دنیا را از ما بخواهید
مروری بر تاریخچه اکستنشن ناخن:
- در سلسه ی مینگ چین، زن های نجیب، برای اینکه نشان بد هند کارهای دستی نمیکنند ناخن مصنوعی خیلی بلندی میذاشتند
- اوایل قرن 19 ، زن های مرفه یونانی از پوسته های پسته به جای ناخن مصنوعی استفاده میکردند
- زن های مصر باستان، برای اینکه نشان بدهند ثروتمند هستند ناخن مصنوعی های که از استخون، عاج و طلا ساخته شده بود را استفاده میکردند
- در سال 1878 ماری (mary E.cobb) اولین سالی مانیکور رو در یکی از شهرهای امریکا به اسم منهتن افتتاح کرد
- در طول دهه 1920 ناخن های کوتاه گرد نماد ثروتمندی بود
- در سال 1954 فرد اسلاک که دندون پزشک بود یکی از ناخن هاشو کوتاه کرد و با مواد دندون پزشکی برای خودش ناخن مصنوعی درست کرد و پس از آزمایش های مختلف موفق شد شرکت patti nails رو تاسیس کنه
- در اواخر قرن 20 میلادی ناخن مصنوعی برای خانم ها درکل جهان خیلی محبوب شد.
اسامی مختلف ناخن:
- اکستنشن: وقتی به قد اولیه ناخن، تیپ یا فرمر میزنیم و از این طریق قد ناخن رو بلند میکنیم بهش اکستنشن ناخن میگیم.
- اورلی: وقتی با موادهای شیشه ایی بدون اینکه قد ناخن بلند شه و روی خود صفحه ناخن کار میکنیم به طوری که مواد شکست نور داشته باشه مثل کلیر، پینک و… بهش اورلی میگیم.
- کاور: وقتی با موادهای رنگی بدون اینکه قد ناخن بلند شه و روی خود صفحه ناخن کار میکنیم به طوری که مواد شکست نور نداشته باشه مثل کاورپیج، کاور پینک و… بهش کاور میگیم.
چند سبک یا استایل اکستنشن ناخن داریم؟
ما دو استایل اصلی 1.استایل آمریکایی 2.استایل روسی داریم که مابقی استایل ها از این دوتا نشات میگیره.
استایل آمریکایی سلامتی ناخن رو در اولویت کار قرار میده و بیشتر روی جنبه های درمانی کار میکنه برای مثال بریدن پوسته های دور ناخن (کوتیکول) رو پیشنهاد نمیده و میگه فقط اونها رو به عقب هل بدید اما در استایل روسی اولویت با زیبایی هست به طوری که تا آخرین لایه های محافظتی پوست دور ناخن رو میبرد و کارهای نمایشی پرخطر رو ترجیح میده.
چند مدل متریال اکستنشن داریم؟
مواد های اصلی اکستنشن ناخن به دو بخش پودر (اکریلیک) و ژل تقسیم میشه که هر کدام رو توضیح میدهیم،
پودر اکریلیک: از جنس سنگ هست که آسیاب میشه و با مونومر(لیکوئید) ترکیب میشه و فقط یکبار قابل ترکیب هست. مواد اصلی برای اکستنشن ناخن هست که در قد بلند و قد کوتاه استحکام بالایی داره.
کاشت ژل: موادی شبیه به شیشه هست که وقتی به لایه رویی فشار زیاد میاد میشکند، بی نیاز به لیکوئید هست و با نور ماورا بنفش (uv-led) خشک میشه.
مزایای اکستنشن ناخن چیست؟
مهم ترین و اصلی ترین مزایای اکستنشن ناخن زیباتر کردن انگشت های خانم هاست که بعضی موقع ها اکستنشن ناخن جنبه ی درمانی داره مثل کسایی که عادت به جویدن ناخن دارند یا کسایی که نرمی ناخن(یک نوع بیماریه) دارند اما افراد زیادی از خانم ها صرفا بخاطر اصلاح عیب های ناخنشون کار اکستنشن رو انجام میدهند.
معایب اکستنشن ناخن چیست؟
اکستنشن ناخن باعث میشه به سطح ناخن آسیب وارد بشه و ترمیم به ترمیم صفحه ناخن ضعیفتر بشه جوری که وقتی مواد ریمو میشه تا مدت ها بلندی ناخن طبیعی،مقاومت نداره و زود میشکنه.آماده سازی اصولی اکستنشن ناخن کمک میکنه این اتفاق کمتر و دیرتر برای ناخن طبیعی بیافتد اما به هرحال کار چه اصولی باشه چه اصولی نباشه بعد از مدتی (بستگی به جنس صفحه ناخن مشتری داره) سطح ناخن طبیعی، مقاومت اولیه خودش را از دست میدهد.
چه وسایلی برای اکستنشن ناخن نیاز داریم؟
میخوام ضروری ترین و مهم ترین وسیله های اکستنشن ناخن رو بهتون بگم که بتوانید بهترین وسیله ها رو تهیه کنید.
دستگاه سوهان برقی: مشخصات دستگاه های سوهان برقی با توجه به نوع کاری که میخواهیم انجام بدهیم متفاوت اما
مشخصات دستگاه خوب برای اکستنشن ناخن میتواند این موارد باشد:
- اورجینال کره ای
- نوع عملکرد: برقی
- دو رنگ : زرشکی و سرمه ای
- مدل : 207
- مناسب برای ناخن های دست , ناخن های پا
- مناسب برای استفاده سالن , شخصی
- مشخصات محصول: 35000 دور 40وات، 12 ولت
- هندپیس: سبک
- دارای سه فن فعال
- (با ضمانت 12 ماهه MT Servis)
دستگاه uv-led:
هدف از ساخت این دستگاه ها خشک کردن ژل ها است. اولین دستگاهی که به دست ناخن کارها رسید دستگاه های uv بود که قدرت خشک کنندگی پایینی داشتند و معمولا با ظاهری بزرگ و لامپ های شبیه مهتابی بودند که به جای صفحه نمایشگر و تایمر ساعت شنی کنارشون داشتند. دستگاه های uv قدرت نور کم و به صورت پراکنده است و زمان زیادی رو برای خشک کردن لازم داره جدای از اینکه برای پوست مضر است. نسل بعدی دستگاه ها led ها بود که نسبت به uv قدرت بالاتری داره و پخش نور کمتری داره یعنی متمرکزه و زمان خشک شدن پایین. بدی که این دستگاه نسبت به uv داشت این بود که هر ژلی رو خشک نمیکرد. درحال حاضر دستگاه های uv-led وارد شدند که چه ازن ظر ظاهری و چه از نظر کاربردی از دو دستگاه قبلی بهتر هستند.