پرایمر ماده ای است که برای زیرسازی استفاده میشود تا کمک کند مواد کاشت به سطح ناخن بهتر بچسبد پرایمر از باید های هنر زیبایی ناخن است که به هیچ عنوان نباید حذف شود البته پرایمر فقط باید رویه ناخن طبیعی استفاده شود بهیچ عنوان نباید پرایمر با تیپ یا مواد قبلی برخوردی داشته باشد.موارد استفاده انواع پرایمر پرایمرهای پایه پروتئین که متاسفانه در ایران کمتر برندی دارند پرایمرهای هستند که کوچکترین آسیبی به صدف ناخن نمیزند و در عین حال قدرت چسبندگی بالایی دارن که برای تمام انواع صدف اعم از خشک و چرب میتوان استفاده کرد. خرید لوازم ناخن یکی از کارهای مهمی است که هر ناخن کاری باید انجام دهد یا کسانی که وارد این حرفه شدند .میتوانند از فروشگاه هایپرنیل بهترین ها را تهیه کنند
پرایمرهای کم اسید که برای صدف های معمولی و خشک مصرف میشوند ولی بخاطر درصد کم اسیدی که دارند به مرور زمان باعث ضعیف شدن صدف میشوند. پرایمرهای اسیدی که برای صدف های چرب و کسانی که با اب خیلی کار میکنند مثل غریق نجات ها و خانم های وسواس و کسانی که دستشون تعرق زیادی دارند و دکترها و پرستارها استفاده میشود که بخاطر اسید بالایی که این پرایمر دارد باعث میشود حفره هایه عمیقی رویه سطح ناخن ایجاد شوند که با پر شدن این حفره ها با مواد کاشت باعث استحکام کاشت میشود .
چه زمانی از پرایمر ناخن استفاده می کنید؟
پرایمر ناخن قبل از استفاده از اکریلیک برای درمان ناخن ها استفاده می شود، اما می توان از آنها در هنگام استفاده از ژل یا لاک های معمولی استفاده کرد. اگر استفاده از پرایمر ناخن هنگام استفاده از لاک ژل یا لاک های معمولی استفاده نمیکنیم، مگر اینکه مستعد لایه برداری یا خرد شدن باشد. این به این دلیل است که پرایمرهای ناخن مواد شیمیایی خشنی هستند که فقط باید در مواقع ضروری استفاده شوند، مانند استفاده از اکریلیک یا زمانی که مستعد پوسته شدن یا خرد شدن هستید.
پرایمرها بطور کل به ۳ دسته تقسیم میشوند
- پرایمرهای پایه پروتئین که فاقد اسید هستند
- پرایمرهای نانو اسید که درصد کمی اسید در ترکیباتشون استفاده شده
- پرایمرهای اسیدی که بطور معمول بالایه ۹۰% از اسید تشکیل شدن
روش استفاده از پرایمر ناخن
برای استفاده از پرایمر ناخن برای مانیکور و پدیکور باید سطح ناخن صاف و تمیز شود و کوتیکول ناخن لایه برداری شود. برخی از مانیکوریست ها قبل از استفاده از پرایمر ، روی ناخن ها را سوهان می کشند تا چربی طبیعی ناخن بهتر گرفته شود. ولی از آن جایی که نازک شدن سطح ناخن احتمال حساسیت نشان دادن به پرایمر را بیشتر می کند برخی افراد از سوهان کشیدن صرف نظر می کنند. حالا نوبت استفاده از پرایمر ناخن است. پرایمر ناخن معمولا به دو روش روی سطح ناخن کشیده می شود. در روش اول یک نقطه پرایمر روی ناخن قرار داده می شود و اجازه میدهند که سطح ناخن را پوشش بدهد.
در روش دوم که طرفداران بیشتری دارد از یک قلم مو برای کشیدن پرایمر روی سطح ناخن استفاده می شود. برس را در شیشه پرایمر بزنید و سپس برس را به لبه ظرف بکشید و با کمی دستمال پرایمر اضافه را بگیرید و با دقت روی صدف ناخن بزنید. از تماس پرایمر با پوست اطراف ناخن اجتناب کنید. باید صبر کنید تا پرایمر کاملا خشک شود . پرایمر بعد از خشک شدن باید سفید یا براق شود، حالا میتوانید از لاک ناخن یا سایر مواد دلخواه برای مانیکور ناخن استفاده کنید.
مصرف مداوم از این نوع پرایمر باعث از بین رفتن کراتین ناخن میشود که به مرور زمان باعث قارچ ناخن میشود همچنین اگر این نوع پرایمر با پوست برخورد کند باعث سوزش شدید و حساسیت میشود.
سطح ناخن های خود را با یک لایه نازک از یک لایه فوق العاده چسبنده میپوشانیم، که مانند چسبی است که اکریلیک یا لاک شما را روی ناخن های ما نگه می دارد. ایجاد خراش روی صفحه های ناخن تان که باعث میشود اکریلیک ها و لاک ها بهتر روی ناخن ها بچسبند. در حالی که بیس کت نوعی لاک شفاف است که روی ناخن های شما اعمال می شود تا ژل یا لاک معمولی شما دوام بیشتری داشته باشد.
عوارض استفاده از پرایمر ناخن
عوارض استفاده از پرایمر ناخن معمولا در مورد استفاده بیش از حد از پرایمرهای ناخن اسیدی و نیمه اسیدی ایجاد می شود و عوارض پرایمرهای بدون اسید بسیار کم و نادر است. استفاده بیش از حد از پرایمر ناخن می تواند باعث سوزش پوست زیر ناخن شود. در موارد نادر استفاده خیلی زیاد از پرایمر ناخن باعث می شود که پرایمر به زیر ناخن نفوذ کرده و باعث جدا شدن ناخن از پوست شود. استفاده نادرست از پرایمر باعث ایجاد سوزش در انگشتان می شود و احتمال واکنش های آلرژیک را بالا می برد.