بلاگ, سایر

محلول ضد قارچ ناخن چیست؟

محلول ضد قارچ ناخن چیست؟

محلول ضد قارچ در برخی از انواع قارچ‌ ها می توانند موجب بروز عفونت های قارچی در انسان شوند. این عفونت ها اغلب با علائمی همچون قرمزی یا پوسته پوسته شدن پوست بروز می کنند. قارچ ناخن یکی از بیماری های شایع قارچی است که در صورت عدم درمان به موقع می تواند آسیب های جدی به ناخن وارد نماید. با استفاده از انواع ضد قارچ ناخن می توان اقدام به بهبود و درمان این بیماری نمود. کاربرد ضد قارچ ناخن می تواند سلول های قارچ را نابود کرده و از تکثیر آن ها ممانعت کند. انواع ضد قارچ ناخن به صورت قطره، محلول، کرم، پماد و… تولید و در بازار عرضه می گردد. قیمت ضد قارچ ناخن به عوامل مختلفی همچون ایرانی یا خارجی بودن محصول وابسته است. برای خرید ضد قارچ ناخن می‌توان به داروخانه های سراسر کشور مراجعه نمود.

محلول ضد قارچ ناخن چیست؟

نحوه زدن محلول ضد قارچ ناخن

از انواع ضدقارچ ها در کاشت ناخن بسیار استفاده می شود. ضدقارچ قادر است تا چربی، آلودگی و رطوبت اضافی را از صدف ناخن گرفته و در خودش حل کند. پس از استفاده از این محصول حالت سفیدک روی ناخن ایجاد گشته که نشان دهنده آماده بودن ناخن برای مواد گذاری است. محلول ضدقارچ ناخن دارای ترکیباتی است که pH و اسیدیته ناخن را تنظیم کرده و موجب می شود تا مواد خیلی خوب به یکدیگر بچسبند و کاشت ناخنی بدون هوا فراهم آید. دهیدراتور یا ضدقارچ قبل از تیپ گذاری استفاده شده و کاشت ناخن باید پس از خشک شدن کامل آن صورت پذیرد.

محلول ضد قارچ ناخن

از محلول های ضدقارچ ناخن برای درمان و بهبود قارچ‌ های ناخن استفاده می شود. بسیاری از این محلول ها علاوه بر داشتن ترکیبات ضد قارچ و ضد باکتری دارای ترکیبات مغذی ناخن همچون کراتین، کلاژن و الاستین نیز هستند که به رشد و تقویت ناخن ها کمک می کنند.

محلول ضد قارچ ناخن چیست؟

قطره ضد قارچ ناخن

قطره ضدقارچ ناخن در انواع مختلف از بازار قابل تهیه است. این قطره‌ ها حاوی محلول ضد قارچ بوده و مستقیما بر روی ناحیه درگیر استعمال می شوند. انواع قطره ضد قارچ خارجی یا ایرانی در بازار موجود بوده و قابل تهیه است. البته توجه شود که قیمت ضد قارچ ناخن خارجی از انواع ایرانی گرانتر است. قطره ضد قارچ کانازول یکی از ضدقارچ های است که برای درمان انواع قارچ های پوستی از آن استفاده می شود.

مراحل انجام کاور ناخن و استفاده از ضد قارچ

در ابتدا انجام کاور باید سطح ناخن را از تمام آلودگی ها با استفاده از روش مانیکور پاک کنیم تا این کار در یک شرایط کاملا مطلوب و بهداشتی انجام شود.

در روش مانیکور باید تمام گوشت های اضافه و پوسته های مرده اطراف ناخن به خوبی گرفته شود، این کار را با دقت انجام دهید تا آسیبی به اطراف ناخن وارد نشود.

در مرحله بعد باید بر روی ناخن ها خراشی سطحی ایجاد کنید و سپس شروع به سوهان کشیدن کنید، از سوهان کشیدن زیاد خودداری کنید زیرا می تواند باعث بروز قارچ شود. هنگامی که شروع به سوهان زدن می کنید سعی کنید تراش های ناخن را کنار نزنید و همانطور روی ناخن باقی بماند.

سپس با استفاده از یک پد مخصوص کلینزر را روی ناخن بزنید، این محلول باعث از بین رفتن چربی ناخن ها می شود. در این مرحله از کاور ناخن باید از محلول ضد قارچ استفاده کنید، محلول را باید مستقیما روی کوتیکول و صدف ناخن بزنید.

بعد از خشک شدن ضد قارچ بر روی ناخن باید با استفاده از قلم و مخصوص پرایمر را روی صدف ناخن گذاشته شود، در اینجا توجه داشته باشید که پرایمر نباید با کوتیکول خورده شود، پس در گذاشتن آن دقت کنید. سپس بعد از گذاشتن پرایمر کار اصلی را انجام می دهیم، در این قسمت مواد را تک تک بر روی ناخن گذاشته و قالب مخصوص را روی ناخن می گذاریم و بخ خوبی فشار می دهیم تا کاملا کاور به پرایمر بچسبد.

بعد از کاور ناخن با استفاده از سوهان شکل ناخن را به زیبایی قالب دهی کنید .

دیدگاهتان را بنویسید